Ontdek onze panden | Chapter | Exclusief luxevastgoed (2024)

Tijdloze bungalow aan Bulskampveld Gelegen aan het prachtige Bulskampveld, biedt deze tijdloze bungalow aan het einde van een doodlopende straat in Hertsberge een unieke woonervaring. Het ruime perceel van 6773m² heeft een zonovergoten tuin met de nodige privacy.
Rustieke woning met bijgebouwen nabij Lokeren Verscholen in een oase van groen te Daknam, ligt dit prachtige landhuis met bijgebouwen. Deze woning, gelegen op een perceel van 4.462m², straalt luxe en comfort uit, met een perfecte balans tussen verfijning en functionaliteit. Het is een ware oase van rust en schoonheid, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om een harmonieuze leefomgeving te creëren. Gelegen vlakbij de E34 en E17 biedt deze woning de perfecte uitvalsbasis tussen Gent en Antwerpen. Een ideale locatie voor wie op zoek is naar een woning omringd door natuur en een vlotte bereikbaarheid.
18e-eeuws herenhuis te Poperinge Ontdek deze buitengewone schat - een uniek bezit gevormd door de samenvoeging van twee prachtige 18e-eeuwse herenhuizen tot een enkel majestueus geheel. Met een totale oppervlakte van 2022m² en een bewoonbare oppervlakte van 570m², bevindt dit juweeltje zich in het bruisende centrum van Poperinge.
Landelijke woning met praktijk en paardenfaciliteiten te Maldegem Langs een schilderachtige weg in Maldegem onthult zich in een ware oase van rust en elegantie een recente (2021) en instapklare villa met vier comfortabele slaapkamers en een schitterend zwembad. De villa is een meesterwerk van hoogwaardige materialen met een oogverblindende afwerking die getuigt van vakmanschap en aandacht voor detail. Elk aspect van deze woning straalt charme en authenticiteit uit.
Herenhuis met zicht op 't Stil Ende Op een van de meest gegeerde locaties van Brugge, Kristus Koning, treft men dit statig herenhuis aan met een prachtig zicht op 't Stil Ende. Het pand dat gekend is als 'Eclectisch Burgerhuis' is momenteel ingericht en verhuurd (4,7% nettorendement) als kantoor maar kan gemakkelijk dienen als woning of combinatie van werk/wonen (vrij beroep).
Gerenoveerde villa nabij AZ Sint-Lucas Ontdek deze prachtig gerenoveerde alleenstaande villa die zorgvuldig werd afgewerkt, wat resulteert in een verfijnde en smaakvolle uitstraling.Deze woning biedt een doordachte indeling voor optimaal comfort en functionaliteit. U betreedt de woning via een ruime inkomhal, die leidt naar een gastentoilet en een handige berging onder de trap. Vervolgens treffen we een prachtige, lichtrijke leefruimte die naadloos overgaat in een open keuken met annex wasplaats/berging met douchecomfort en een inpandige garage.

Ontdek onze panden | Chapter | Exclusief luxevastgoed (7)

Een exclusief stekje aan de Spaanse Costa del Sol? Realiseer uw droom met Chapter.

Vind uw droom

Idyllisch landgoed met bijgebouwen te Diksmuide In het pittoreske landschap van Oudekapelle, een charmante deelgemeente van Diksmuide, ligt een betoverend domein waar water en weelderig groen samenkomen. Dit weidse terrein van ongeveer 2 hectare herbergt een prachtig onderhouden woonhuis, een serene wellnessoase, boothuis, weides en gracieuze paardenstallen.
Unieke koppelvilla op topligging te Oostduinkerke Villa H en Villa O vind je op een boogscheut van de zee in Sint-André, ook wel ‘het Zoute van de Westkust’ genoemd omwille van haar exclusieve, discrete karakter. Leef open. Ervaar rust. Tref jezelf. Ontdek H2O.
Hippisch domein 't Lozerhof Perfect onderhouden hippisch complex gelegen op landelijk domein voorzien van alle faciliteiten voor paardenliefhebbers.Er is alle comfort om de paarden te trainen en te verzorgen. Er zijn verschillende ruime pistes, dat de mogelijkheid bieden om te trainen in verschillende disciplines. De goed uitgeruste stallen zorgen voor een veilige en comfortabele thuis voor de edele viervoeters.Het complex is voorzien van een appartement en studio dat apart kunnen verhuurd worden of kunnen gebruikt worden voor eigen gebruik.
Uniek landhuis met hippische faciliteiten In de landelijke Oost-Vlaamse gemeente Kruisem (Kruishoutem) vinden we dit landhuis met hippische faciliteiten gelegen op een riant perceel van ca 6,2 hectare.Dit domein zorgt voor de perfecte harmonie tussen luxueus wonen en paardenliefhebberij.Met een bewoonbare oppervlakte van 826 m² biedt deze prachtige woning een ruimte die is doordrenkt met elegantie en comfort, waar elk detail met zorg is uitgekozen en met vakmanschap is uitgevoerd.Het uitgebreid paardencomplex zal zelf de meest veeleisende ruiter bekoren.
High-end eengezinswoning met praktijk te Gent Deze prachtige eengezinswoning, gelegen op een perceel van 1865 m², is op zijn minst buitengewoon te noemen. Een villa met een ongezien mooie en kwalitatieve afwerkingsgraad en dit op een AAA-locatie aan het Miljoenenkwartier te Gent. Gelegen middenin een rustige groene residentiële omgeving, maar toch vlakbij het bruisende centrum van Gent, biedt deze volledig gerenoveerde villa niet alleen een prachtige thuis voorzien van alle comfort maar ook directe toegang tot ziekenhuizen, universiteiten en snelwegen.
Prachtige villa met authentieke details te Ichtegem Deze prachtige villa, met behoud van authentieke details, is gelegen in het schilderachtige Ichtegem, te midden van een uitgestrekt perceel van 14.376 m². Volledig gerenoveerd in 2022, voldoet deze woning nu al aan de Vlaamse energiedoelstellingen van 2050, met een indrukwekkend energieprestatiecertificaat (EPC) van minder dan 100 kWh/m² per jaar.
Landelijke villa te Eernegem Op een prachtig perceel van 12.723 m², omgeven door groen, treft men deze landelijke villa met saunahuis en stalling te Eernegem. Buiten leven staat hier centraal. Op het domein zijn verschillende hoekjes waar je volledig tot rust kan komen: bij de vijver, tussen de boomgaard, bij de dieren of op het zonovergoten terras. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos.
Authentieke hoeve met bijgebouwen Op een landelijke doch vlot bereikbare ligging te Pittem treft men deze authentieke hoeve. Een landgoed met een rijke geschiedenis die terug gaat tot 1777 op een perceel van 18.262m². Tussen 2000 en 2008 werd de hoeve volledig gerenoveerd met respect voor de authenticiteit en integriteit van het domein, dit onder leiding van gerenommeerd architect Peter Bovijn.
High-end appartement te De Haan Natuursteen, koper, massieve eik, smeedijzer, allemaal hoogwaardige en duurzame materialen die men terug kan vinden in dit uniek project. Naast de zelden geziene afwerkingsgraad geniet dit unicum ook van een perfecte ligging, op een steenworp van Zeedijk, duinen, Royal Ostend Golf en het charmante centrum van De Haan.
Herenhuis met zwembad te Lo-Reninge In het centrum van Lo-Reninge treft men dit uitzonderlijk herenhuis met zwembad op een perceel van 596 m². De woning werd in 2000 volledig en hoogwaardig gerenoveerd door Obumex, maatwerk tot in de kleinste details. Met een bewoonbare oppervlakte van 607 m² is ruimte troef. Deze unieke opportuniteit biedt veel mogelijkheden voor wat betreft combinatie woon/werk gezien er reeds een winkel aanwezig is in de woning + een opslagplaats van +/- 300 m².
Verkocht binnen 3 weken Prijs op aanvraag Deze schitterende residentie is gelegen in Zuienkerke, een gemeente gelegen op een steenworp van Brugge en Blankenberge. Deze prachtige villa werd zorgvuldig opgebouwd en gerenoveerd onder het toeziend oog van de geronomeerde architecten Peter Bovijn en Jan Vandewalle. De architectonische samenhorigheid van deze woning is dan ook onminskenbaar, zo is er aandacht voor detail en vakmanschap op elk niveau.
Verkocht Verscholen in een bosrijke omgeving, op een steenworp van Brugge centrum treffen we deze sublieme villa aan. Deze high-end afgewerkte villa straalt karakter, charme en warmte uit.
Verkocht Ontdek deze unieke kans om te wonen in een prachtig herenhuis in het bruisende centrum van Brugge. Met een royaal bewoonbaar oppervlak van maar liefst 1.135m² op een perceel van 799m² biedt deze woning een zeldzame combinatie van ruimte en authenticiteit.
Verkocht In het hartje van Oostende, de betoverende badplaats waar het bruisende stadsleven en de rustgevende zee elkaar ontmoeten, treft men dit uniek herenhuis met authentieke elementen. Deze woning is perfect gelegen, vlakbij het levendige centrum en op wandelafstand van het strand. Een unieke opportuniteit in de grootste badplaats aan onze Belgische kust.
Verkocht Prijs op aanvraag Ontdek de tijdloze elegantie van deze landelijke nieuwbouwvilla, ontworpen door architect Peter Bovijn, gelegen in het bos van Hertsberge. Deze in 2016 opgetrokken villa, biedt een perfecte combinatie van modern comfort en traditionele charme.
Verkocht Prijs op aanvraag In het landelijke Zevekote, deelgemeente van Gistel, treft men deze prachtige authentieke hoeve. Op slechts 7 minuten van de E40 en 15 minuten van de kust geniet men hier van een ideale ligging. Dit unicum is gelegen op een perceel van 5924m² en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 624m².
Verkocht Een Scandinavische villa met een prachtige en kwalitatieve afwerkingsgraad en dit in het bos van Hertsberge. Op een perceel van 2427 m² werd deze moderne villa in 2017 gebouwd met een perfecte inplanting die voor 100% privacy zorgt. Deze topper is uiterst energiezuinig (E-peil 28) en is voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en ventilatie met warmterecuperatie. Een once in a lifetime opportunity.
Verkocht Prijs op aanvraag Op één van de mooiste plaatsen aan de Belgische kust, namelijk De Concessie in De Haan, treft men deze authentieke villa genaamd "Butterfly". De villa is gelegen in hartje van De Concessie met zicht op het parkdomein La Potinière. Deze parel heeft een totale renovatie gekend in 2007 en straalt enorm veel charme uit.
Verkocht Prijs op aanvraag Deze unieke villa is gelegen op één van de mooiste plaatsen in Oostduinkerke. Zeer rustig gelegen en op een steenworp van de duinen, het strand en Golf ter Hille. De woning werd gebouwd in 2017 en beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers.
Verkocht Op een perceel van 5548 m² treft men deze klassieke villa met een bewoonbare oppervlakte van 502 m², een ontwerp van architect Degeyter uit 1953. In 2006 werd deze woning grondig gerenoveerd door gerenommeerd architect Bernard De Clerck.
Verkocht aan de vraagprijs na eerste bezoek! Ontsnap aan de drukte van de stad en geniet van de rust en sereniteit van deze prachtige landelijke villa gelegen in de Damse Polders. Deze woning biedt het beste van twee werelden: een rustige locatie op fietsafstand van Brugge (slechts 5 km!) en op wandelafstand van het charmante centrum van Damme.
Verkocht aan de vraagprijs! In het charmante De Haan, op een perceel van 1170 m², treffen we deze prachtige villa met binnenzwembad. Deze woning werd volledig gerenoveerd in 2016 en fungeert momenteel als vakantiewoning. Gelegen op een toplocatie met zowel de zeedijk als het centrum op wandelafstand.
Verkocht Deze eigendom is de definitie van uniek. Een villa met een ongezien mooie en kwalitatieve afwerkingsgraad en dit op een AAA-locatie in het bos van Hertsberge. Op een perceel van 5963 m² werd deze fenomenale villa in 2018 gebouwd met een perfecte inplanting die voor 100% privacy zorgt.
Discreet verkocht! Discrete verkoop: prachtige villa met open zicht te Damme.
Verkocht Dit karaktervol herenhuis werd gebouwd in 1893 en werd gebruikt als vergader- en archiefruimte van de kerkfabriek van de Sint-Jakobsparochie. Dit pand is gelegen in hartje Brugge op het Sint-Jakobsplein, wat zorgt voor een centrale doch uiterst rustige ligging. Deze unieke opportuniteit biedt veel mogelijkheden, zowel naar woon als werkfunctie.
Verkocht na 1ste bezoek zonder publicatie! Deze prachtige villa is gelegen in een gegeerde buurt te Sint-Andries op een perceel van 1352 m² en geniet van een perfecte oriëntatie. De mooie aangelegde tuin met zwembad zorgt ervoor dat men volledig tot rust komt. Deze topper telt heel wat troeven: locatie, ruimte, afwerking, parking (2 in de garage en 4 buiten), prachtige tuin met zwembad, ... Een unieke opportuniteit!
Verkocht na 1ste bezoek! Op één van de mooiste locaties te centrum Brugge, in het Sint-Annakwartier, parallel met de Sint-Annarei, staat dit exceptioneel herenhuis met dubbele garage en zwembad. Achter de prachtige dubbele trapgevel schuilt een hoogwaardig gerenoveerde (2018) parel, waar licht en ruimte centraal staan.
Verkocht Op een rustige doch zeer vlot bereikbare ligging te Sint-Andries treft men deze instapklare villa met een prachtig aangelegde tuin. Deze woning is gelegen op een perceel van 1541 m² met een perfecte oriëntatie waarbij men op ieder moment van de dag zowel van de zon als de schaduw kan genieten.
Verkocht Rust, privacy en familiale gezelligheid zijn de absolute troeven van deze unieke eigendom. Het is een verborgen parel in de Westhoek met een vlotte verbinding richting centrum Veurne (5km), de kustgemeentes (9km) en de autostrade (3km).
Verkocht zonder publicatie! Discrete verkoop te Damme.
Verkocht Een verborgen parel in het historisch centrum van Brugge. Dit authentiek herenhuis heeft een rijke geschiedenis die terugkeert tot de 15e eeuw en heeft een totale renovatie gekend in 2014-2015. Een prachtige stadstuin zonder inkijk en een inpandige garage zijn zeker noemenswaardige troeven.
Verkocht na 1ste bezoek In het landelijke Houthulst treft men deze prachtige villa/hoeve met bijgebouwen en binnenzwembad. Op een uitzonderlijk ruim perceel van 12.212m² geniet men hier ten volle van het groen, open zichten en de rust.
Verkocht Rust, privacy en een oase van groen, absolute troeven van deze gerenoveerde hoeve. Het is een verborgen parel in de Westhoek met een vlotte verbinding richting centrum Veurne, De Panne en de autostrade.
Verkocht In het centrum van Roeselare treft men dit neogotisch herenhuis met zwembad en parking. Een herenhuis dat met respect voor authenticiteit en integriteit gerestaureerd werd. Het interieur kan men beschrijven als warm minimalisme met een adembenemend gevoel van ruimte.
Verkocht In het landelijke Ardooie treft men deze energiezuinige villa (EPC: 55 kWh/ (m² jaar)!) op een perceel van 2589 m². Deze parel kan best omschreven worden als een unieke opportuniteit in oase van groen. Een verwarmd zwembad, een perfecte oriëntatie en een uitstekende bereikbaarheid, factoren die van deze woning een unicum maken.
Verkocht Dit idyllisch domein bestaande uit 4 gebouwen bevindt zich op een uniek perceel van 8568 m² in het landelijke Koekelare. Het domein werd al deels gerenoveerd beschikt over exceptioneel veel potentieel.
Verkocht in 8 weken Op wandelafstand van het MAS, de Meir en het Stadspark treft men dit authentiek herenhuis die dateert van begin 20e eeuw. Dit karaktervol herenhuis beschikt over een inpandige garage en een kantoorruimte op het gelijkvloers, ideaal voor een vrij beroep.
Verkocht Een exclusieve penthouse met hoogwaardige afwerking op een AAA locatie. Deze verborgen parel is gelegen in een rustige residentie bestaande uit 3 units en geniet van een uniek eerstelijnszicht op zee, duinen en natuurgebied.
Verkocht Op een van de mooiste locaties in het historisch centrum van Brugge treft men dit authentiek herenhuis aan. De woning met praktijkruimte werd gebouwd in 1904 en kent een rijke geschiedenis. Dit herenhuis met hoge plafonds geniet van een unieke ligging met een vlotte bereikbaarheid en veel potentieel.
Verkocht Op een sterk gegeerde locatie, namelijk het bos van Hertsberge, treft men deze prachtige landelijke villa naar ontwerp van architecten Peter Bovijn en Sophie Watelle. Deze parel werd gebouwd op een perceel van 3910 m² en geniet van de perfecte oriëntatie. De woning wordt CASCO (water- en winddicht) verkocht, wat de opportuniteit geeft om de afwerking volledig zelf te bepalen en naar eigen smaak in te richten.
Verkocht na 1ste bezoek Dit uniek landhuis met praktijkruimte is gelegen op een rustige doch centrale ligging op een perceel van 1574 m² in hartje Diksmuide. Een eigendom met onvoorstelbaar veel karakter. Het landhuis dateert van 1923 en werd ontworpen door Architect Viérin.
Verkocht in 3 weken Op een boogscheut van het centrum van Brugge treft men deze architecturale parel. Deze woning heeft een totale renovatie gekend in 2013 en is opgetrokken in hoogwaardige materialen. De vloer is een afwisseling van parket en arduin, de keuken en badkamer in terrazzo en verschillende varianten van marmer doorheen de volledige woning.
Verkocht Dit prachtig hotel is gelegen op één van de mooiste plaatsen in De Haan, namelijk in ''De Concessie". Deze parel is gelegen op een steenworp van het strand. Deze topinvestering beschikt over 16 vergunde kamers + 1 appartement met 3 slaapkamers met uitzicht over De Concessie.
Verkocht Op een steenworp van Zeedijk, duinen, Royal Ostend Golf, openbaar vervoer, diverse handelszaken en restaurants, scholen en het charmante centrum van De Haan treft men dit unieke penthouse. Het appartement heeft via de lift een private toegang en beschikt over onwaarschijnlijk veel buitenruimte.
Verkocht na 1ste bezoek Op wandelafstand van het MAS, de Meir en het Stadspark treft men dit fenomenaal herenhuis die dateert van 1892. Dit herenhuis heeft de laatste jaren een grondige renovatie gekend en heeft een 'Bohemian' look.
Verkocht in 8 weken Op een schilderachtige locatie in het historisch hartje van Brugge treft men dit welgekend herenhuis aan. Wat velen niet weten is dat dit unicum over uiterst veel buitenruimte beschikt met een perfecte oriëntatie (zuid/zuid-west). Dit herenhuis geniet van een unieke ligging met een vlotte bereikbaarheid en veel potentieel.
Verkocht na 1ste bezoek Op een rustige doch zeer vlot bereikbare ligging te Sint-Andries treft men deze modernistische villa met veel potentieel. Deze woning is gelegen op een perceel van 1280 m² met een zuid/zuidwest-oriëntatie, uiterst gunstig.
Verkocht Via een prachtige oprijlaan rijdt men langs de twee bijgebouwen naar de woning. De eyecatcher op het domein is het binnenzwembad van 13 m x 5 m, uiteraard verwarmd. Op deze schilderachtige locatie met feeëriek uitzicht over de uitgestrekte landschappen komt men volledig tot rust.
Verkocht Tussen de Grote Markt en 't Zand treft men dit uniek Burgerhuis met winkelpui, aangeduid als beschermd monument en als vastgesteld bouwkundig erfgoed. Deze welgekende gevel met Neorococogetinte winkelpui bevindt zich op één van de meest commerciële plaatsen in de Brugse Binnenstad.
Ontdek onze panden | Chapter | Exclusief luxevastgoed (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6268

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.