Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (2024)

Table of Contents
Γνωρίστε τις επαγωγικές και ηλεκτρικές μας εστίες. Οι τύποι εστιών με μια ματιά. Κεραμικές εστίες: κλασικό μαγείρεμα με κορυφαία ευκολία Επαγωγικές εστίες: λιγότερη αναμονή και κατανάλωση ενέργειας Εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα: δύο συσκευές σε μία Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: επαγωγικές, ηλεκτρικές και με εξαερισμό. Τα κορυφαία μας χαρακτηριστικά. Άψογα μαγειρεμένο χωρίς καθόλου κόπο. Ποτέ ξανά καμένο και παραμαγειρέμενο φαγητό ή ξεχείλισμα της κατσαρόλας. Ρυθμίζει αυτόματα τη βαθμίδα εξαγωγής αέρα. Ο σωστός αριθμός καυστήρων και ζωνών για τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιήστε τη βάση εστιών σας έξυπνα. Εύχρηστα και κομψά χειριστήρια αφής. Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού αγοράσετε. Μεγέθη. Ζώνες μαγειρέματος. Σχεδίαση. Μαγειρικά σκεύη. Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε Bosch Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε;

Τύποι προϊόντωνΕύρεση εστιώνΧαρακτηριστικάΟδηγός αγοράςΠλεονεκτήματα Bosch

Τύποι προϊόντωνΕύρεση εστιώνΧαρακτηριστικάΟδηγός αγοράςΠλεονεκτήματα Bosch

Γνωρίστε τις επαγωγικές και ηλεκτρικές μας εστίες.

Σχεδιασμένες για να προσφέρουν εξασφαλισμένη επιτυχία στο καθημερινό μαγείρεμα, οι συσκευές μας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τύπων για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες, στον χώρο και τον προϋπολογισμό σας.

Όλες οι επαγωγικές και ηλεκτρικές εστίες Ηλεκτρικές εστίες Επαγωγικές εστίες Εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα Αξεσουάρ

Μάθετε περισσότερα για κάθε τύπο

Οι τύποι εστιών με μια ματιά.

Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (6)

Κεραμικές εστίες: κλασικό μαγείρεμα με κορυφαία ευκολία

Οι πανέμορφες λείες, κεραμικές επιφάνειες μας καθαρίζονται εύκολα. Επιπλέον, με τις ηλεκτρικές εστίες μας, απολαμβάνετε περισσότερο το μαγείρεμα και τη δημιουργία, καταναλώνοντας λιγότερο χρόνο στο καθάρισμα. Παράλληλα, με τα εύχρηστα χειριστήρια και τα πλήκτρα αφής που διαθέτουν, έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχό τους, για μέγιστη ασφάλεια όλων στο σπίτι.

  • Ηλεκτρικές εστίες
Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (7)

Επαγωγικές εστίες: λιγότερη αναμονή και κατανάλωση ενέργειας

Οι επαγωγικές εστίες σας προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορο μαγείρεμα, με ακρίβεια και ασφάλεια, ενώ παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια σε σχέση με τις συμβατικές. Έτσι, μια επαγωγική εστία Bosch μπορεί να βράσει 2 λίτρα νερό δύο φορές πιο γρήγορα σε σχέση με μια κεραμική. Και στο τέλος δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το καθάρισμα καθώς είναι πανεύκολο. Απλά περάστε την εστία με ένα βρεγμένο πανάκι και τελειώσατε. Με αυτόν τον τρόπο ετοιμάζετε το φαγητό σας πιο γρήγορα και δεν κουράζεστε με τον καθαρισμό της εστίας. Ουσιαστικά κερδίζετε περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους σας και όσα σας ευχαριστούν.

  • Επαγωγικές εστίες
Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (8)

Εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα: δύο συσκευές σε μία

Αυτές οι κομψές εστίες συνδυάζουν μια εστία μαγειρέματος με μια ενσωματωμένη μονάδα εξαερισμού στη μέση ή πίσω από την εστία μαγειρέματος. Όλα τα πλεονεκτήματα μιας εστίας και ενός απορροφητήρα, σε μία συσακευή.

  • Εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα
Χρειάζεστε βοήθεια; Δοκιμάστε την εύρεση εστιών.
Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (10)
Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (11)
Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (12)

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: επαγωγικές, ηλεκτρικές και με εξαερισμό.

Ποιος τύπος εστιών είναι ο κατάλληλος για τις ανάγκες σας; Όλες διαθέτουν μια γυάλινη, κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος και, σε αντίθεση με τις εστίες αερίου, λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια. Δείτε πώς ξεχωρίζει ο κάθε τύπος.

Επαγωγικές: Είναι πιο ενεργειακά αποδοτικές, θερμαίνονται αμέσως και είναι εύκολες στον καθαρισμό. Χρησιμοποιούνται μόνο με μαγνητικά σκεύη, όπως κατσαρόλα ή τηγάνι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ηλεκτρικές κεραμικές: Εύχρηστες και συμβατές με όλα τα είδη κατσαρολών και τηγανιών, αποτελούν μια κλασική επιλογή. Η επιφάνεια παραμένει ζεστή μετά την απενεργοποίηση της συσκευής.

Με εξαερισμό: Μια ελκυστική συσκευή 2 σε 1 με επαγωγική ή κεραμική εστία και έναν βυθιζόμενο απορροφητήρα ενσωματωμένο στο ίδιο πλαίσιο. Δεν απαιτείται ξεχωριστός απορροφητήρας! Η συσκευή έχει μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με τα μοντέλα χωρίς εξαερισμό και απαιτεί πρόσθετο χώρο εγκατάστασης κάτω από τον πάγκο.

Τα κορυφαία μας χαρακτηριστικά.

Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (13)

Άψογα μαγειρεμένο χωρίς καθόλου κόπο.

Ποια βαθμίδα ισχύος πρέπει να χρησιμοποιήσετε για το τηγάνισμα; Οι επαγωγικές εστίες μας με PerfectFry γνωρίζουν την απάντηση. Ο αισθητήρας PerfectFry παρακολουθεί τη θερμοκρασία του τηγανιού και ρυθμίζει τη θερμοκρασία ανάλογα με τις ανάγκες. Επιλέξτε μεταξύ πέντε προκαθορισμένων βαθμίδων θερμοκρασίας και απολαύστε σίγουρα γευστικά αποτελέσματα κάθε φορά.

  • Δείτε τα προϊόντα με PerfectFry

Αποτρέπει το ξεχείλισμα της κατσαρόλας.

Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (14)

Ποτέ ξανά καμένο και παραμαγειρέμενο φαγητό ή ξεχείλισμα της κατσαρόλας.

Υπερβολική θερμοκρασία και μπορεί να καεί το κουάκερ σας ή να ξεχειλίσει το νερό από την κατσαρόλα. Ο αισθητήρας PerfectCook στις επαγωγικές εστίες μας παρακολουθεί τη θερμοκρασία της κατσαρόλας, ρυθμίζοντάς την αυτόματα ανάλογα με τις ανάγκες, ώστε να αποτρέψει το υπερβολικό μαγείρεμα, το κάψιμο και το ξεχείλισμα.

  • Δείτε τα προϊόντα με PerfectCook

Απορροφά τις δυσάρεστες οσμές.

Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (15)

Ρυθμίζει αυτόματα τη βαθμίδα εξαγωγής αέρα.

Οι εστίες μας με σύστημα εξαερισμού διαθέτουν έναν ενσωματωμένο ανεμιστήρα, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε ξεχωριστό απορροφητήρα – εξαιρετική επιλογή για άτομα με απαιτητική αισθητική. Ο αισθητήρας PerfectAir στη μονάδα εξαερισμού παρακολουθεί τον αέρα και προσαρμόζει αυτόματα τη βαθμίδα ισχύος ανάλογα με τον ατμό και τις οσμές. Χρησιμοποιεί τη χαμηλότερη βαθμίδα, για να διατηρεί τη στάθμη θορύβου στο ελάχιστο. Έτσι, μπορείτε να επικεντρώνεστε στο μαγείρεμα.

Ευέλικτη διαρρύθμιση.

Ο σωστός αριθμός καυστήρων και ζωνών για τις ανάγκες σας.

Για μέγιστη ευελιξία στο μαγείρεμα, τα επαγωγικά μας μοντέλα με FlexInduction σας επιτρέπουν να συνδυάσετε δύο ή περισσότερες ορθογώνιες ζώνες μαγειρέματος, για διάφορα μαγειρικά σκεύη – μικρά και μεγάλα, ορθογώνια και στρογγυλά. Για ευελιξία στο μαγείρεμα, οι εστίες CombiZone περιλαμβάνουν δύο ζώνες μαγειρέματος που μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν μία μεγαλύτερη.

  • Δείτε τις εστίες FlexInduction
  • Δείτε τις επαγωγικές εστίες Combizone

Έξυπνος έλεγχος.

Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (18)

Χρησιμοποιήστε τη βάση εστιών σας έξυπνα.

Ελέγξτε εύκολα με ένα άγγιγμα τον απορροφητήρα και τη βάση εστιών σας, που συγχρονίζονται με το Wi-Fi, χάρη στο Auto Control. Για παράδειγμα, μπορείτε να προγραμματίσετε τον απορροφητήρα σας έτσι, ώστε να ενεργοποιείται ο ανεμιστήρας και το φως όταν η εστία είναι ενεργή, ή να λειτουργεί για 20 λεπτά αφού απενεργοποιηθεί η εστία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αφοσιωθείτε στο σερβίρισμα του φαγητού, αντί να παιδεύεστε με τον απορροφητήρα σας.

Χρήσιμη πληροφορία: Συνδέστε μια συμβατή εστία με την εφαρμογή Home Connect, για να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή από το smartphone σας εάν είναι απενεργοποιημένη η βάση εστιών σας.

  • Δείτε τα μοντέλα με Auto Control

Χειρισμός με ένα άγγιγμα.

Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (19)

Εύχρηστα και κομψά χειριστήρια αφής.

Επιλέξτε ένα μοντέλο με χειριστήρια αφής για κομψή εμφάνιση και διαισθητικό χειρισμό. Εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία μαγειρέματος, επιλέξτε ένα μοντέλο με επαγωγικές εστίες ή εστίες με σύστημα εξαερισμού με DirectSelect Premium. Στη μεγάλη οθόνη αφής πλάτους 30 εκ., επιλέξτε απλώς τις επιθυμητές ζώνες μαγειρέματος που επιθυμείτε, τη βαθμίδα ισχύος και τις λειτουργίες, όπως το Power Boost, με ένα άγγιγμα. Η οθόνη εξαφανίζεται όταν απενεργοποιείτε την εστία.

  • Δείτε τις επαγωγικές εστίες με DirectSelect Premium
  • Δείτε τις εστίες με σύστημα εξαερισμού και DirectSelect Premium
  • Δείτε τις ηλεκτρικές εστίες με χειριστήρια αφής

Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού αγοράσετε.

Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (20)

Μεγέθη.

Οι κεραμικές και επαγωγικές βάσεις εστιών μας διατίθενται στα παρακάτω πλάτη: 30 εκ. (domino), 60 εκ., 70 εκ., 80εκ. και 90 εκ.

Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (21)

Ζώνες μαγειρέματος.

Μια βάση εστιών με συνδυαζόμενες ζώνες μαγειρέματος παρέχει μέγιστη ευελιξία και ελευθερία κατά το μαγείρεμα. Μπορείτε να τοποθετείτε ακόμη και μεγάλα ταψιά.

Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (22)

Σχεδίαση.

Ευθυγραμμισμένη με τον πάγκο εργασίας, με ή χωρίς πλαίσιο, επιλέξτε τη σχεδίαση που ταιριάζει στην αισθητική και τις προδιαγραφές της κουζίνας σας.

Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (23)

Μαγειρικά σκεύη.

Εάν επιλέξετε ένα μοντέλο με επαγωγικές εστίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβατές κατσαρόλες και τηγάνια. Κολλάει ένας μαγνήτης στον πάτο ενός σκεύους; Θαυμάσια, είναι κατάλληλο.

    Περιηγηθείτε στον οδηγό αγοράς

    Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε Bosch

    Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (24)

    Ποιότητα για μια ζωή.

    Μελετημένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

    Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (25)

    Γερμανική τεχνολογία υψηλής ακρίβειας.

    Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατασκευή συσκευών υψηλής τεχνολογικής ακρίβειας από το 1886.

    Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (26)

    Υγιεινές λύσεις, φιλικές προς το περιβάλλον.

    Δίνουμε προτεραιότητα στην προσωπική υγεία και την υγεία του φυσικού περιβάλλοντος, όπως και εσείς.

    Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (27)

    Δοκιμασμένες και ελεγμένες συσκευές.

    Κάθε συσκευή μας υποβάλλεται σε εκατοντάδες ελέγχους ποιότητας προτού βγει από το εργοστάσιο.

    Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (28)

    Έξυπνη συνδεσιμότητα.

    Οι συσκευές Bosch σας συνδέουν με έναν ολόκληρο κόσμο έξυπνων λύσεων για το σπίτι.

    Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε;

    • Δείτε όλες τις εστίες
    • Εύρεση αντιπροσώπου
    • Περιηγηθείτε στις οδηγίες χρήσης
    • Χρειάζεστε βοήθεια για τη συσκευή σας;
    Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (29)

    MyBosch

    Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια.

    • Εγγραφείτε τώρα
    Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (30)

    Εξυπηρέτηση πελατών

    Εξαιρετική εξυπηρέτηση, πριν και μετά την αγορά.

    +30 2104277500 (πανελλαδικά)

    • Ανακαλύψτε την εξυπηρέτηση πελατών
    Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (31)

    Ανακαλύψτε τη Bosch

    Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

    • Μάθετε περισσότερα
    Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (32)

    Εύρεση αντιπροσώπου

    Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας.

    • Εύρεση αντιπροσώπου
    Επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες | Bosch (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Allyn Kozey

    Last Updated:

    Views: 6064

    Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

    Reviews: 90% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Allyn Kozey

    Birthday: 1993-12-21

    Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

    Phone: +2456904400762

    Job: Investor Administrator

    Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

    Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.