Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (2024)

Ben jij klaar om dagelijks het verschil te maken voor onze klanten? Robidus is dé specialist op het gebied van sociale zekerheid. We hebben plek voor talenten die dagelijks willen werken aan werk. Samen vergroten we de inzetbaarheid bij grote Nederlandse werkgevers.

Bekijk alle vacaturesBekijk alle vacatures
Of neem contact opOf neem contact op

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (1)

Werken bijRobidus betekent:

  • Werken voor interessante en spraakmakende klanten
  • Werken aan de inzetbaarheid van werkend Nederland
  • Werken met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals dertig vakantiedagen
  • Werken aan je eigen inzetbaarheid. Bijvoorbeeld met hulp van een inzetbaarheidscoach
Solliciteer directSoliciteer direct

Bekijk onze vacatures

Werkstudent | Breukelen | Nabellen | HRM | SJD |

Adviserende functie op het gebied van preventie, verzuim en inzetbaarheid.

Meer informatie

Open dag │ Zaandam │ 9 juli | Casemanagement

Tijdens de open dag op 9 juli in Zaandam kan je kennismaken met verschillende functies als Casemanager. Ben jij op zoek naar een functie waarin je bijdraagt aan de re-integratie van medewerkers? Of zet jij je in om medewerkers te helpen met hun inzetbaarheid? Misschien is een functie als Casemanager Ziektewet of Casemanager Taakdelegatie wel iets voor jou. Kom naar de open dag en ontdek het zelf.

Meer informatie

Freelance Copywriter | Zaandam

Freelance Copywriter interne communicatie Van 1 juli 2024 tot 1

Meer informatie

WordPress Developer | Zaandam

Gepassioneerde front-end WordPress developer Als front-end WordPress developer bij Robidus,

Meer informatie

Casemanager │ Verzuim │ Ziektewet │Minimaal 2-4 jaar ervaring

Adviserende functie op het gebied van preventie, verzuim en inzetbaarheid.

Meer informatie

Ervaren Propositiemarketeer

Wil je een uitdagende rol bij een ambitieuze organisatie die zich inzet voor het verbeteren van het arbeidsperspectief en de duurzame inzetbaarheid van werknemers in Nederland? Robidus zoekt een Propositie Marketeer die snel impact wil maken. Bij ons werk je samen met 500 collega’s om 600 grote werkgevers te ontzorgen en de arbeidsparticipatie van 1,2 miljoen werknemers te bevorderen, dat is meer dan 12% van de hele Nederlandse beroepsbevolking.

Meer informatie

Bekijk alle vacaturesBekijk alle vacatures

Dit bieden wij jou

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (8)

RoBeFit

RoBeFit, een samenvoeging van Robidus en ‘be fit’, is ons interne vitaliteits- en welzijnsprogramma. Vanuit RoBeFit ondersteunen we jou bij vitaal zijn en blijven. De verleiding om veel te zitten en weinig te bewegen is groot en het is niet goed voor je. Wij helpen je om betere keuzes te maken voor jezelf.

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (9)

RobiSchool

RobiSchool is ons interne opleidingsprogramma. We bieden diverse vakinhoudelijke trainingen, persoonlijke effectiviteitsworkshops, kennis- en inspiratiesessies en een breed scala aan e-learningmodules. Zo ben jij zelf aan zet bij je eigen ontwikkeling. Wij helpen jou daarbij.

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (10)

Funidus

Wij verwachten de juiste mentaliteit en inzet van jou. In ruil daarvoor bieden we jou volop vertier. Want dat moet er ook zijn, voor de juiste balans. Dat doen we vanuit het Funidusprogramma. Denk hierbij aan een zomerevenement, een kerstborrel en een business trip voor de medewerkers van het jaar, gekozen door collega’s.

Solliciteer directSoliciteer direct

Onze filosofie

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (11)

Arbeidsperspectief

Sommige mensen hebben een grotere afstand tot de arbeidsmarkt dan anderen. Bijvoorbeeld vanwege etniciteit, gender, een beperking of een langdurige ziekte. Onze filosofie is dat iedereen die kan en wil werken, ook moet kunnen werken. En dat iedereen bij zijn zoektocht naar werk, gelijke kansen verdient. Dus diversiteit en inclusiviteit zijn verweven in ons HR beleid. En vanuit ons MVO-beleid zijn we een partnerschap aangegaan met Emma@work*.

#arbeidsperspectief

Inzetbaarheid

Waar het om gaat? Arbeidsperspectief. Dat is het sleutelwoord. In welke mate ben jij inzetbaar voor werk? Daar kun je zelf actief aan werken. Bijvoorbeeld door fit en vitaal te zijn. Door jezelf te blijven ontwikkelen met om- of bijscholing. En door je geest scherp te houden.

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (12)

Arbeidsperspectief en Robidus

Hoe zich dit verhoudt tot werken bij Robidus? Wij werken aan arbeidsperspectief van onze eigen medewerkers en van de werknemers bij onze klanten. Dat is de wereld van sociale zekerheid. Spreekt onze filosofie jou aan? Kom dan bij ons werken!

Ontmoet de Robidus recruiters

Nog aan het oriënteren? Of op zoek naar een nieuwe baan? Neem contact op met een van onze recruiters voor het stellen van vragen en vrijblijvende informatie.

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (13)

Chantal van Hilst–Dekker

Ik ben Chantal van Hilst–Dekker, senior recruiter bij Robidus. Geboren in Amsterdam en inmiddels woonachtig in Aalsmeer. Ik vind het een uitdaging om samen met iemand te verkennen welke functie het beste bij hem/haar past en waarom. Ik ben een verbinder in hart en nieren: door mijn resultaatgerichte houding in combinatie met mijn empathisch vermogen, mijn enthousiasme en integriteit weet ik snel de juiste snaar te raken en mensen op verschillende niveaus te bereiken en in beweging te brengen.

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (14)

Elza van der Plas

Ik ben Elza, recruiter bij Robidus.Samen met mijn vriend en dochter woon ik in Velsen. Afgestudeerd in de richting Human Resource Management. Tijdens deze studie heb ik veel verschillende stages mogen lopen waardoor ik al veel ervaring heb opgedaan in de HR wereld, waarbij recruitment mij altijd heeft aangetrokken. Na mijn studie ben ik terecht gekomen bij Robidus.

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (15)

Marjolein Havik

Ik ben Marjolein Havik, senior recruiter en Inzetbaarheidscoach bij Robidus. Ik woon in het Zaanse Assendelft samen met mijn man en onze twee kinderen.De gedrevenheid en ontwikkeling bij Robidus maakt dat ik uitgedaagd blijf in mijn functie. Het samenwerken met collega’s en mensen met elkaar verbinden voor de beste match is nog steeds waar ik mijn passie uit haal.

Robidus in 1 minuut

Ben je benieuwd wat Robidus voor werkgevers én werknemers betekent? Bekijk de video.

Maak kennis met
je nieuwe collega’s

Bij Robidus werken gepassioneerde professionals. Stuk voor stuk heeft ieder zijn of haar eigen expertise. Samen zijn we een ijzersterk team dat inzetbaarheid bij grote Nederlandse werkgevers vergroot. Kom jij ons team versterken?

“Dat ik geen achtergrond had in de branche was voor Robidus geen belemmering. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar je leert vooral door te doen. Dat is precies wat ik zo leuk vind aan Robidus: vooruitstrevend, daadkrachtig, pragmatisch en dynamisch. Ons motto is ‘work hard, play hard’, want ook successen moeten gevierd worden!”

Lei Ming YuConsultant business services

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (16)

“Vanaf mijn eerste dag ervaar ik Robidus als een energiek en innoverend bedrijf. Door input van alle medewerkers zetten we elk jaar het beste resultaat neer. Vanaf het begin word je betrokken bij kennismakingssessies. Als je na een tijd je draai begint te vinden, blijft het mogelijk om in overleg je kennis te verbreden. Robidus begeleidt hier actief in.”

Hans KleijnAdministratief medewerker

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (17)

“Na het afronden van mijn studie HRM heb ik bij Robidus kennisgemaakt met sociale zekerheid. Inmiddels werk ik al ruim 5 jaar met veel plezier als casemanager. Door de groei van het team is de behoefte naar coaching en optimalisering toegenomen. Robidus bood mij de kans om hier een actieve rol in te spelen.”

Mandy GrabowskiVerzuim specialist

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (18)

“Ik ben actief betrokken bij de ontwikkeling van onze medewerkers. De focus ligt op: 1) leren en opleiden, 2) onboarding van werknemers en 3) de ontwikkeling van leidinggevenden. Zo hebben we aandacht voor de ontwikkeling van iedereen. Met onze academy zetten we elke werknemer in de spotlight.”

Leo PijnackerHR-adviseur

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (19)

“Via de rol van business analist en productmanager, vervul ik momenteel de rol van senior risk consultant. Het traject dat ik heb doorlopen is typerend voor Robidus. Als marktleider op het gebied van sociale zekerheid kun je hier intern de beste opleiding volgen. Eveneens krijgen medewerkers binnen het bedrijf volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.”

Denise DekkerSenior Risk Consultant

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (20)

“Ik ben verantwoordelijk voor de loonkostensubsidie. Een regeling waar ik voorheen nog niets van af wist. Ik vind het daarom fijn dat je goed wordt ingewerkt én het vertrouwen krijgt van collega’s. Hierdoor krijg je taken snel onder de knie en veel verantwoordelijkheden. Daarnaast werk ik in een prettige werkomgeving, met fijne collega’s.”

Anna KriekAdministratief medewerker SV SC

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (21)

“Vanaf mijn start bij Robidus wilde ik aan tafel zitten bij werkgevers om ze te adviseren over risico’s. Tijdens mijn loopbaan heb ik de mogelijkheid gekregen om mezelf te ontwikkelen en inmiddels werk ik als risk consultant. Wanneer ik de auto in stap en weet dat ik de klant heb geholpen, geeft mij dit een goed gevoel. En ga ik met volle energie op pad!”

Eloy KnobelRisk consultant

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (22)

Vorige

Volgende

Meer Robidussers ontmoeten?

Lees hier meerLees hier meer

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (23)

Arbeidsperspectief

Robidus zet actief in op diversiteit. Zo bieden we plek aan werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld met proefplaatsing of als iemand langdurig arbeidsongeschikt is geweest. Hiervoor heeft Robidus een PSO-certificering voor ontvangen.

Arbeidsvoorwaarden

Robidus biedt volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Daarnaast hebben we een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Meer wetenMeer weten

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (24)

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (25)

Persoonlijke ontwikkeling

Wij geven om het arbeidsperspectief van onze medewerkers. Zo kijken we samen naar jouw groei- en ontwikkeling. Je krijgt beschikking over een Persoonlijk Inzetbaarheidsbudget en je kunt gebruik maken van onze inzetbaarheidscoach.

Meer wetenMeer weten

Solliciteer direct

Wil jij werken aan werk? Bekijk hier onze vacatures. Van casemanagers tot business analist tot stagiaires: we kijken altijd uit naar nieuwe talenten die willen bijdragen aan tevreden opdrachtgevers.

Meer wetenMeer weten

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (26)

Een greep uit ons klantportfolio:

Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (27)
Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (28)
Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (29)
Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (30)
Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (31)
Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (32)
Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (33)
Alle openstaande vacatures op een rij · Robidus (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6097

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.